Τηλέφωνο επικοινωνίας 6906150928

Επιστροφές Προιόντων

Επιστροφές:

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα πρέπει να το κάνετε εντός 14 ημερών, το προϊόν και η συσκευασία θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον αγοραστή.

Για να γλυτώσετε μεγάλες χρεώσεις από την Courier μπορείτε να βάλετε το κόστος επιστροφής να χρεωθεί στην εταιρία μας και το ποσό των μεταφορικών θα αφαιρεθεί από το πιστωτικό σας.

Πριν την επιστροφή σας, θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική συνεννόηση με την εταιρία μας για τον λόγο της επιστροφής. Σε αντίθετη περίπτωση το δέμα δεν θα γίνετε δεκτό.

Το δέμα της επιστροφής θα πρέπει να τηρεί όλους τους νόμους αποστολής/επιστροφής, σε περίπτωση τιμολογίου θα πρέπει να μας αποστείλετε δελτίο επιστροφής, σε περίπτωση λιανικής απόδειξης θα πρέπει να μας αποστείλετε μια φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς.

Μέσα στο δέμα θα πρέπει να υπάρχει χειρόγραφη σημείωση με τον λόγο επιστροφής, το ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνο σας, και το όνομα του ατόμου με τον οποίο έχετε μιλήσει τηλεφωνικώς και έχει δεχτεί την επιστροφή σας.

Οι επιστροφές οι οποίες είναι με χρέωση της εταιρίας μας θα γίνονται δεκτές μόνο από την εταιρία ΕΛΤΑ Courier. Σε αντίθετη περίπτωση το δέμα δεν θα γίνεται δεκτό.

Top