Τηλέφωνο επικοινωνίας 6906150928

Η εταιρεία

Η εταιρία i-LED.gr εξειδικεύετε στις Εφαρμογές Φωτισμού LED.

Ο τομέας αυτός περιλαμβάνει τον Αρχιτεκτονικό Φωτισμό LED , τον Βιομηχανικό Φωτισμό LED, τα Φωτιστικά Σώματα παντός τύπου.

Ένας επίσης ενδιαφέρον τομέας Φωτισμού που ειδικευόμαστε είναι τα LED και τα XENON Αυτοκινήτου HID.

Πραγματοποιούμε καθημερινά αποστολές προς όλη την Ελλάδα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες & στους συνεργάτες μας να παραλαμβάνουν τα προϊόντα μας σε 1 εώς 2 εργάσιμες ημέρες!

Όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε είναι ενεργειακής Κλάσης A++ και συνοδευόνται με όλες τις Ευρωπαϊκές Πιστοποιήσεις CE, EMC, RoHS.

Η εγγύηση των προϊόντων μας ανέρχεται στα 2 έως 5 χρόνια.

Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα Υψηλής Ποιότητας και Απόδοσης στις πιο προσιτές τιμές της Ελληνικής αγοράς.

Τιμές χονδρικής παρέχουμε σε όλα μας τα είδη όπου αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας www.iLED.gr

Για να μπορέσει να μπει κάποιος στο πρόγραμμα χονδρικής της Εταιρίας μας θα πρέπει να είναι επαγγελματίας με επαγγελματικό ΑΦΜ. 

Συνεργαζόμενοι Επαγγελματίες :

Καταστήματα Ηλεκτρολογικού Υλικού

Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι

Ηλεκτρολόγοι Αυτοκινήτων

Διακοσμητές

Κατασκευαστικές Εταιρίες

(Συμπεριλαμβάνονται επίσης οποιαδήποτε καταστήματα έχουν σχέση με τον χώρο του Ηλεκτρονικού & Ηλεκτρολογικου Εξοπλισμου)

Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση παρακαλούμε πατήστε στην καρτέλα Εγγραφή και κάντε εγγραφή με τα πλήρη στοιχεία σας, μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6934022386 για να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας ώστε να βλέπετε τις τιμές χονδρικής απευθείας μέσω της σελίδας μας! 

Η εταιρία iLED.gr  θέλοντας να προστατέψει τους συνεργάτες δεν παρέχει χονδρικές τιμές σε ιδιώτες.
Αν λοιπόν ψάχνεται μια ευκαιρία για να ανανεώσετε το κατάστημα σας αγοράζοντας προϊόντα σε χαμηλές τιμές και καλή ποιότητα επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή!

ΖΑΜΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ 06

ΤΚ.60132

ΑΦΜ 801030409

ΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΤΗΛ.6934022386

 

Με Εκτίμηση, Η ομάδα του www.iLED.gr

 

 

 

Top